Суд підтвердив – Матюшина скликає сесії протизаконно

Нещодавно Київський окружний адміністративний суд виніс два рішення про те, що збирати сесії Коцюбинського селищної ради Ольга Матюшина не має права, а такі її розпорядження є протизаконним. Про це кореспондентам “Правди Ірпеня” розповів депутат Ірпінської міської ради Богдан Слюсаренко.

“Хочу всім нагадати! На сьогодні Ольга Матюшина не має повноважень Коцюбинського селищного голови і не має ніякого законного права підписувати будь-які фінансові або інші документи від імені Коцюбинської селищної ради! І цьому у нас є всі докази!”, – повідомив Слюсаренко.

Проте після чотирьохмісячної відпустки Матюшина вирішила повернутись на роботу і знову намагається зібрати незаконну сесію. За її словами, на сесії розглядатимуть питання бюджету та опалювального сезону. Хоча, як відомо, бюджет селища уже прийнято давно. 

За словами Богдана Слюсаренка, такі дії екс-голови спрямовані на блокування розвитку селища. “У нас є законно прийнятий бюджет, але пані Матюшина не визнає його, таким чином повністю блокуючи будь-який розвиток і господарські роботи в Коцюбинському! Вона зацікавлена ​​в повному колапсі і хаосі в селищі! Більш того, такі дії Матюшиної з кожним днем ​​наближають Коцюбинське до повторення історії Алчевська. Адже ситуація з опаленням ще гірша, ніж в минулому році. Але найстрашніше те, що всі дії нашої псевдо-голови кришуються зверху і саме тому для неї не діють ніякі закони! Сподіваюся, що хоч хтось з тих, кому ми відправили такі листи почують нас і стануть на сторону закону і справедливості”, – заявив Слюсаренко.

Як відомо, 7 березня на позачерговій сесії Коцюбинської селищної ради депутатська більшість відсторонила Ольгу Матюшину від посади Коцюбинського селищного голови. Шляхом таємного голосування дві третини депутатів висловили Ользі Матюшиній недовіру громади Коцюбинського.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.