Стаціонар лікарні у Бучі тимчасово припиняє приймати нових пацієнтів

Стаціонар лікарні (м. Буча) тимчасово припиняє приймати нових пацієнтів. Таке рішення ухвалили сьогодні на терміновому засіданні місцевої комісії з ТЕП та НС. Усіх пацієнтів з Ірпеня та регіону, які потребуватимуть госпіталізації, задля їхньої ж безпеки направлятимуть у Бородянську центральну районну лікарню. Про це повідомив перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

“Як уже відомо, двоє лікарів Ірпінської центральної міської лікарні захворіли на Covid-19. Через це, щоб не наражати мешканців регіону на небезпеку та попередити розповсюдження коронавірусу, стаціонар лікарні (м. Буча) тимчасово припиняє приймати нових пацієнтів. Таке рішення ухвалили сьогодні на терміновому засіданні місцевої комісії з ТЕП та НС. Усіх пацієнтів з Ірпеня та регіону, які потребуватимуть госпіталізації, задля їхньої ж безпеки направлятимуть у Бородянську центральну районну лікарню. Щиро дякую бородянським медикам, які у цій ситуації підставили нам плече!”, – зазначив Маркушин.

Перший заступник мера наголосив, що ці заходи тимчасові. На разі уже визначено коло контактних осіб, а це близько 60 людей, у яких взято біологічні зразки і надіслано на ПЛР-дослідження. “До кінця тижня ми сподіваємося отримати результати аналізів і саме від цього залежатиме подальший розвиток ситуації. Також хочу наголосити, що інфекційне відділення ІЦМЛ, пологовий будинок, а також дитяче відділення продовжують працювати у штатному режимі. Бережіть себе і залишайтеся здоровими!”, – додав Олександр Маркушин.

Нагадаємо, учора отримали позитивні результати дослідження на Covid-19 для двох лікарів Ірпінської центральної міської лікарні. Захворіли анестезіолог і хірург, які мешкають в Ірпені та Коцюбинському.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.