Двоє лікарів Ірпінської центральної лікарні захворіли на COVID-19

Сьогодні отримали позитивні результати дослідження на Covid-19 для двох лікарів Ірпінської центральної міської лікарні. Захворіли анестезіолог і хірург, які мешкають в Ірпені та Коцюбинському.

Про це повідомив перший заступник мера Ірпеня Олександр Маркушин.

За його словами, медики не контактували з пацієнтами, у яких був підтверджений коронавірус, тому, скоріш за все, інфікування відбулося побутовим шляхом. Зараз вони перебувають на лікуванні в інфекційному відділенні ІЦМЛ. Стан лікарів стабільний, захворювання проходить у легкій формі.

“Одразу після отримання результатів аналізів, була проведена дезінфекція приміщень лікарні та відбулося посилення санепідрежиму. Уже визначено коло контактних осіб, у яких взяли біологічний матеріал для ПЦР-дослідження. Крім того, проведено погоджувальну роботу з Депертаментом охорони здоров’я КОДА та спільно напрацювано план попередження розповсюдження Covid-19 серед лікарів Ірпінської центральної міської лікарні. Щодо цієї ситуації будемо надалі інформувати. Дуже прошу кожного дотримуватися карантину!”, – розповів Маркушин.

Нагадаємо, сьогодні в Ірпінському регіоні  виявили 9 нових випадків Covid-19. Таким чином, на ранок 3 травня в Ірпінському регіоні така статистика: всього 367 підозр на коронавірус, підтверджено 36 випадків захворювання (Ірпінь – 21, Коцюбинське – 6, Ворзель – 3, Гостомель – 6), на лабораторному дослідженні перебуває 20 зразків, у 303 випадках Covid-19 не виявлено, одужало 9 людей.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.