Стартує соціальний маршрут «Коцюбинське-Ірпінь»

14 червня почне свою роботу новий соціальний маршрут «Коцюбинське-Ірпінь». Про це повідомив нашим кореспондентам перший заступник міського голови Дмитро Христюк. Відтепер ціла низка пільгових категорій – пенсіонерів, ветеранів війн, чорнобильців, дітей-сиріт, дітей із багатодітних родин тощо зможуть швидко і безоплатно добратися з Коцюбинського до Ірпеня.

«Ми уже давно отримуємо численні прохання жителів Коцюбинського з цього приводу. Такий маршрут потрібний і передовсім потреба стосується отримання адміністративних послуг, необхідності побувати у таких закладах, як пенсійний фонд, поліклініка, управління соціального захисту та інші», – відзначає Христюк.

Перші два тижні автобус до Ірпеня і назад у Коцюбинське курсуватиме двічі на день. З часом, якщо буде потреба, маршрути збільшать.

Окрім цього, як повідомляє перший заступник, адміністрація міста планує введення постійного автобусу для широкого загалу жителів Коцюбинського. «Ми плануємо будувати дорогу між Ірпенем і Коцюбинським через Романівку. Паралельно будемо запускати цей маршрут. Будемо намагатися зробити це максимально швидко, хоча процес підготовки дозвільної документації потребуватиме часу, адже дорога пролягатиме також і поза межами Ірпеня і Коцюбинського», – зазначив Дмитро Вікторович.

13412964_892775314184333_5732159559095250645_n

Bookmark the permalink.

Comments are closed.