Станіслав Федоров: Карплюк довів, що реальні зміни можливі

Директор Ірпінської ЗОШ №3 Станіслав Федоров як житель Ірпеня запрошує всіх жителів 95 виборчого округу 21 липня прийти та проголосувати за Володимира Карплюка, який не словом, а ділом доводить, що реальні зміни можливі, зміни на краще.

“Якихось 3 роки тому були встановлені сучасні спортивні майданчики на території школи. Протягом останнього року, завдячуючи підтримці Володимира Андрійовича, наша школа здобула немалу матеріально-технічну базу та оснащення для комфортного заняття наших дітей”, – розповів Федоров.

Нагадаємо, що за результатами соціологічного дослідження, проведеного компанією “Социс”, за кандидата в народні депутати Володимира Карплюка готові віддати свій голос 43,9% виборців.

За час роботи Володимира Карплюка бюджет розвитку Ірпеня збільшився у 40 разів. Це дало можливість усього за кілька років реалізувати в Ірпені понад 200 соціальних проектів. Зокрема, у місті облаштовано 17 зелених зон; повністю оновлено та оснащено дитячу поліклініку, мамологічний центр, збудовано нові дитячі садки та відкрито ліцей ІЛІТ, а також реалізовано ще десятки проектів в освітній, комунальній та інших галузях.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.