Спортивна феєрія в Ірпені продовжується – Карплюк

Цими днями відбулися одразу дві спортивні події всеукраїнського масштабу. Про це повідомив ірпінський міський голова Володимир Карплюк на своїй сторінці у соцмережі. 

 

“Спортивне життя Ірпеня не зупиняється ні на день. Особливо яскраве воно у вихідні. Цими днями відбулися одразу дві спортивні події всеукраїнського масштабу. На міському стадіоні “Чемпіон” пройшов другий матч між молодіжними жіночими збірними України та Азербайджану, який закінчився із рахунком 1:1. Перша гра відбувалася 15 березня – тоді наші дівчата впевнено перемогли із результатом 4:1″, – розповів Карплюк. 

Також вчора в Ірпінській ЗОШ №2 пройшов Всеукраїнський турнір із дзюдо-2018. На нього з’їхалися понад півтисячі юних спортсменів з усіх регіонів України. “Наше місто достойно представив спортивний клуб стадіону “Чемпіон” “JUDOKA”. Його вихованці завоювали більше десяти золотих нагород. Сьогодні спортивна феєрія в Ірпені продовєжується. Запрошую усіх завітати на чемпіонат Київської області зі змішаних єдиноборств, який уже стартував на базі Ірпінської ЗОШ №2″, – підкреслив мер. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.