Федерація футболу України високо оцінила ірпінський стадіон “Чемпіон”

17 березня на центральному стадіоні Ірпеня “Чемпіон” відбувся другий матч спарингу між молодіжними жіночими збірними України та Азербайджану. Товариська зустріч закінчилася із дружнім рахунком 1:1.

Великі корективи у гру внесла погода. Сніг, який накрив майже всю Україну, ледь не поставив під питання проведення матчу. Однак Федерація футболу України відзначила, що завдяки оперативній роботі працівників стадіону матч таки відбувся.

“Треба віддати належне співробітникам стадіону. Залучивши снігоприбиральну техніку, їм вдалося доволі швидко впоратися зі снігом, висота якого на полі сягала кількох десятків сантиметрів, та привести штучний газон “Чемпіону” до належного стану”, – зазначають на офіційній сторінці ФФУ.

Протягом майже усього матчу снігопад не припинявся, тож спортсменкам довелося боротися не лише між собою, але й з погодою. Але незважаючи на це гра була надзвичайно насиченою і яскравою.

У підсумку двох матчів Україна перемогла із рахунком 3:1. Нагадаємо, перша зустріч відбулася на стадіоні “Чемпіон” 14 березня. Тоді українки впевнено обіграли суперниць із результатом 4:1.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.