Сім’ї загиблих захисників Ірпеня отримали фіндопомогу від благодійників (фото)

Голова Спілки християнських письменників, член Громадської ради при Міністерстві оборони України, художник і колекціонер Констянтин Шаповалов передав родинам загиблих захисників Ірпеня грошову допомогу. Кошти зібрали під час благодійного аукціону живопису «Київський арт — Вернісаж». Про це інформує Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Допомогу отримували сім’ї, в яких виховуються неповнолітні діти. Одинадцятеро родин отримали по 12 тисяч гривень.

«Ці родини ще не отримали статус члена сімʼї загиблого (померлого) Захисника України, відповідно наразі не мають фінансової підтримки від держави», — зазначив Олександр Маркушин.

Благодійний аукціон колекційного живопису «Київський арт — Вернісаж» проводять щорічно з 2016 року в різних музеях Києв. Його започаткували Світлана і Констянтин Шаповалові, відомі київські художники. Останній аукціон, на якому зокрема зібрали допомогу для родин загиблих захисників Ірпеня, пройшов 6 травня у Національному музеї літератури України.

«Дякую благодійникам за добру справу та підтримку жителів Ірпінської громади!», — подякував благодійникам від усієї громади мер Ірпеня.

Після зустрічі Олександр Маркушин разом із сім’ями загиблих героїв та благодійником Констянтином Шаповаловим увімкнули фонтан на центральній площі, відкривши сезон водограїв в Ірпені.

Нагадаємо, в Ірпені планують перейменувати частину вулиці Котляревського на вулицю Героїв. Таким чином буде продовжено Алею Героїв Ірпеня.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.