Ірпінські благодійниці подарували новонародженим їхні перші вишиванки

У День вишиванки, 18 травня, членкині ГО «Асоціація жінок України «ДІЯ» Приірпіння» привітали зі святом новонароджених у Ворзельському пологовому будинку. Як оберіг на довге та щасливе життя, дітям подарували їхні перші вишиванки. Про це написала голова громадської організації Віолетта Дворнікова.

«Навіть приміряли вишиванку на одного маленького українця. Наразі у Ворзельському пологовому готуються до виписки 8 хлопчиків та 8 дівчаток», — зауважила вона.

Разом з Віолеттою Дворніковою до пологового будинку завітали Оксана Наконечна та Євгенія Ковтун. Благодійниці передали мамам і їхнім дітям речі першої необхідності: підгузки, ковдри, пелюшки, засоби гігієни та інше.

«Нехай будуть здоровими і маленькі, і дорослі українці! Нехай наші діти ростуть у мирній, вільній, незалежній Україні!», — побажали юним українцям у «Асоціація жінок України «ДІЯ» Приірпіння».

Нагадаємо, учні та вчителі Ірпінського академічного ліцею «Мрія» пошили вже майже сотню ортопедичних подушок-кісточок для поранених українських військових.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.