Що подивитись в Центральному будинку культури Ірпеня в лютому-березні

В Центральному будинку культури, який знаходиться в Ірпені, постійно проходять цікаві вистави, мюзикли, спектаклі, які будь-яку людину збагачують духовно. Коресподенти “Правди Ірпеня” зробили підбірку найближчих заходів під час яких ви зможете чудово відпочити.

8 лютого 2019 року  о 19.00 відбудеться вистава за романом Михайла Булгакова “Собаче серце”. Важкі часи — суворі звичаї. Посеред революційного терору, розбрату та голоду професор Преображенський наважується на сміливий експеримент, який призводить до ще більш несподіваних результатів: з’являється зовсім нова людина, не заплямована тягарем минулого. Класична постановка вистави «Собаче серце» вражає своєю актуальністю і в сьогоднішній час. Загадкова Булгаковская містика, сучасне бачення сюжету гармонійно вписалися в концепцію вистави. Цей спектакль для справжніх естетів театрального мистецтва і шанувальників творчості геніального режисера Валерія Золотухіна. У ролях А.Головко, А.Ільченко, М. Молчанус, Д. Патрушев, Т.Тімашева, В.Дзей, Т.Краюха, П.Васильєв, І. Момот та інші. Вистава пройде російською мовою.

13 лютого 2019 року о 11.00 відбудеться спектакль “Снігова королева. Сила гарячого серця” за мотивами казки Р. Х. Андерсена. Прекрасна історія про добре серце, розтопивше лід, яка просто не може залишити байдужим нікого з глядачів. Вистава насичена чудовою музикою, ефектними декораціями, вишуканими костюмами, іскрометним гумором, віртуозною акторською грою, акробатичними трюками і професійною хореографією. Сюжет казки відомий всім з дитинства: холодна і зла Снігова Королева викрала Кая, перетворивши його серце в панну. Але вірна та віддана сестра хлопчика – Герда, подолавши всі труднощі і негаразди, з допомогою своєї любові змогла розтопити його. По дорозі Герді зустрічаються безліч персонажів – подружня пара ворон Карл і Клара, Принц та Принцеса, лісові розбійники і їх наставниця Маленька Розбійниця, Північний Олень. Завдяки душевній красі дівчатка, все вони стають її щирими друзями і допомагають пройти непростий шлях до палацу Снігової Королеви.

8 березня о 19.00 пройде комедія про кохання “СуперMAN, СуперLOVE, СуперSEX”. Комедія, легка, як французьке безе, чуттєва, як щирий комплімент, пристрасна, як справжня любов. Запаморочливо смішний романтична комедія “СуперMAN, суперLOVE, суперЅЕХ” — справжній подарунок усім, хто цінує яскраве шоу, іскрометний гумор, якісну акторську гру. У ній є все: неабиякі пристрасті, ніжні відносини, ревнощі і зради. А також мафіозні розбирання, сімейні бійки, заплутані інтриги, зустрічі давніх коханих і старих ворогів. А почалося все з того, що від Жоржа Бошана, власника маленького провінційного готелю пішла дружина. Це неприємне подія поклала початок низці неймовірних, іноді парадоксальних і просто сміховинних подій, які нікого не залишать байдужим. Дотепні діалоги, щирі почуття, душевні пісні, номери кабаре з елементами «травесті-шоу», віртуозна акторська гра створюють атмосферу веселого святкового божевілля і змушують повірити в те, що з будь-якої ситуації завжди знайдеться вихід, а життя — прекрасне і дивовижне! Головне — нічого не боятися і, незважаючи ні на що, залишатися собою.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.