Що нового чути в Ірпені?

1)В кожному невеликому магазині, що функціонує на території Ірпеня, хочуть встановити відеокамери для контролю безпеки і дотримання правопорядку в мікрорайонах міста.

2)«Ірпіньводоканал» закупив обладнання Спрут-2, за допомогою якого відключатиме тих, хто не оплачує послуги за воду і стоки. Повторне підключення коштуватиме 700 гривень і можливе тільки після повної сплати боргу.

3)Відповідно до положення про центральну частину міста, що знаходиться на стадії розробки, жителям заборонять вивішувати будь-що на парканах і балконах своїх будинків. Таким чином вестимуть боротьбу з неестетичною рекламою у місті. Будь-яка рекламна інформація має бути санкціоновано розміщена в акуратних рамках встановленого типу.

4)Ірпінський міський штаб допомоги АТО, у межах програми «Європейські цінності для дітей України», організував від’їзд третьої групи дітей на оздоровлення до Угорщини. Одинадцять дітей учасників АТО та вимушених переселенців зі сходу перебувають у Молодіжному таборі, який знаходиться на березі озера Веленце.

Що нового чути в Ірпені?

Що нового чути в Ірпені?

Bookmark the permalink.

Comments are closed.