Сесія по-коцюбинськи: три години без рішень

У Коцюбинському депутати вже три години не можуть ухвалити важливі для селища рішення. Сьогодні тут проходить сьоме засідання другої сесії, яка тягнеться уже більше як півроку.

На порядку денному стоїть близько двох десятків питань. Серед них й обрання секретаря селищної ради, якого у Коцюбинському немає з літа минулого року. Порядок денний депутатам не роздали, проектів рішень – теж. За словами селищної голови Ольги Матюшиної, всі проекти рішень були представлені на сайті селищної ради. Однак, як з’ясувалося, сайт наразі не працює.
Каменем спотикання для депутатів і селищної голови стали бюлетні для таємного голосування за секретаря. Ольга Матюшина запропонувала голосувати на бюлетнях без відривних талонів.
“Нам хотіли дати неправильні бюлетні. Там повинні бути відривні талони, але їх немає. Згодом цим можна маніпулювати і опротестувати наше рішення. Тому ми підготували інші бюлетні, оформлені за всіма правилами”, – прокоментувала ситуацію депутат Коцюбинської селищної ради Людмила Узерчук.
Наразі триває уже третя перерва у засіданні сесії. Депутатам вдалося проголосувати всього за два питання щодо виділення допомоги онкохворим та учасникам АТО.

Чи отримає сьогодні Коцюбинське секретаря ради читайте у наступних матеріалах “Правди Ірпеня”.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.