Депутати з Коцюбинського звітують

12 травня депутат Коцюбинської селищної ради, голова місцевого осередку ГО “Нові Обличчя” Сергій Даніш на своїй сторінці у Фейсбук опублікував спільний звіт про виконану роботу депутатської більшості.

“Останні декілька років наша команда брала активну участь у громадському житті селища. Згодом, завдяки підтримці коцюбинчан, ми отримали депутатські мандати, а відповідно – більше можливостей для реалізації цікавих проектів та нового бачення розвитку Коцюбинського.  Звичайно, 1,5 роки – це не достатній період для повного оновлення селища та втілення всіх задумів, проте ми впевнено крокуємо до поставленої мети.  Ми відремонтували вулицю Залізничну, ініціювали виділення коштів з Ірпінського міського бюджету для місцевих освітніх закладів, створили нові зони відпочинку, облаштували дитячі майданчики, організували ремонти під’їздів, і, найголовніше, – спільно з громадою селища не допустили перенесення Лук’янівського СІЗО в Коцюбинське. Вважаю відміну антидемократичного рішення Мін’юсту найбільшою перемогою на сьогодні, яка дає надію на гарне майбутнє нашого рідного селища.

Також нам вдалося провести масштабну реконструкцію парку. В результаті він став справжньою окрасою й “візитівкою” Коцюбинського. Мені приємно, що жителі почали пишатися своєю маленькою Батьківщиною – Коцюбинським. Наша команда відчуває справжню гордість від розуміння цього факту.  Ми доведемо всій Україні, що Коцюбинське – це не “скандальний населений пункт під Києвом”, а розвинене європейське містечко”, – написав Сергій Даніш.

До Вашої уваги представляємо повний звіт про виконану роботу депутатів Коцюбинської селищної ради та Ірпінської міської ради від ПП “Нові Обличчя”:

Bookmark the permalink.

Comments are closed.