Сергій Кухарський: Володимир Карплюк – це людина, яка гідно відстоюватиме інтереси громади у парламенті

Лікар із селища Ворзель Сергій Кухарський позитивно висловився про Володимира Карплюка і сказав, що саме ця людина сприятиме рекреаційного розвитку Ворзеля, а також відстоюватиме інтереси всієї громади 95 округу у Верховній Раді.

“Люди втомились від корупції і невизначеності, вони надіються на зміни, стару систему не просто зламати, але це можливо. Вже відбулися вибори президента, а 21 липня відбудуться вибори до парламенту і всім треба зробити в цей день вибір. Я зробив свій вибір – це Володимир Карплюк. Бо завдяки прозорості дій команди Карплюка, на прикладі Ірпеня можна побачити, що йому вдалося зламати стару систему і це дозволило збільшити бюджет міста в багато разів та використовувати кошти на розвиток Ірпеня. Я як житель Ворзеля, твердо переконаний, що Володимир Карплюк сприятиме  розвитку України”,- розповів Сергій Кухарський.

Нагадаємо, що за результатами соціологічного дослідження, проведеного компанією “Социс”, за кандидата в народні депутати Володимира Карплюка готові віддати свій голос 43,9% виборців.

За час роботи Володимира Карплюка бюджет розвитку Ірпеня збільшився у 40 разів. Це дало можливість усього за кілька років реалізувати в Ірпені понад 200 соціальних проектів. Зокрема, у місті облаштовано 17 зелених зон; повністю оновлено та оснащено дитячу поліклініку, мамологічний центр, збудовано нові дитячі садки та відкрито ліцей ІЛІТ, а також реалізовано ще десятки проектів в освітній, комунальній та інших галузях.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.