Ремонт вул. Підгірної в Ірпені завершать у другому кварталі

Ремонт вул. Підгірної (об’їзної під мостом) буде завершено у другому кварталі. Кореспонденти “Правди Ірпеня” поспілкувалися безпосередньо на будівництві дороги, оскільки зараз активно завершуються роботи по Єврокільцю.

“Задача, яка стоїть перед нами, – здати дорогу якнайшвидше. І ми її виконаємо. Фінансування є, тому якщо не буде форс- мажорних ситуацій, ми закінчимо роботу”, – заявив нам один з майстрів.

Затримки реконструкції були пов’язані з тим, що підрядник, який виграв тендер, порушив строки і фактично припинив ремонтні роботи. Відтак були вжиті ряд заходів, пов’язані з адміністративним впливом та судами.

Сьогодні ситуація вирішилася. Ремонтні роботи здійснюватимуться активними темпами і до травня обіцяють дорогу запустити. 

Як відомо, обїзна дорога по вул. Підгірній – одна із сполучних ланок міста. Сьогодні через поганий стан переїзду і його часте закриття утворюються затори. Ями на переїзді теж є проблемою. Територія переїзду і прилеглі території є власністю Укрзалізниці.

Комунальна сфера Ірпінської міської ради не може виділити кошти на асфальтування і ремонт переїзду, оскільки не має на це права з точки зору бюджетної дисципліни (нецільове використання коштів). Ремонтом переїзду повинна займатись Укрзалізниця. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.