«Ремонт» освіти у Бучі: нова школа, гімназія і садочок

– Протягом місяця робочі повинні повністю замінити покрівлю даху школи №5 та розпочати роботи з утеплення всіх будівель (учбовий корпус, столова, майстерня, спальний корпус, котельня тощо).

– Зараз проходить експертизу документація з реконструкції ЗОШ №1 та будівництва (поруч зі старою будівлею) нового корпусу школи. Нова споруда розрахована на 990 учнівських місць, а вартість проекту становить 130 млн. гривень. Початок будівництва заплановано на наступний рік, але за умови, що даний проект підтримають в Київській облдержадміністрації і візьмуть дольову фінансову участь у його втіленні. Наразі на території ЗОШ №1 завершується будівництво нового спортивного майданчику зі штучним покриттям.

– нарешті почалися конкретні кроки і безпосередні роботи по зведенню гімназії по бульв. Богдана Хмельницького. Освітній заклад будується на кошти інвесторів. Загальний кошторис становить 67 млн. гривень. Поки що залучено 7 млн. гривень: на ці кошти вже закладено фундамент, виконали низку інженерних робіт. Термін будівництва об`єкта розраховано на один рік.

– розпочато будівництво дитячого садочка по вулиці Гмирі (в новому мікрорайоні за торговим комплексом Варшавський). Садочок зможе прийняти близько 100 дітей.

«Ремонт» освіти у Бучі: нова школа, гімназія і садочок

За матеріалами bucha.com.ua

Bookmark the permalink.

Comments are closed.