Радник мера Тернополя поставила Ірпінь у приклад іншим містам

Радник міського голови Тернополя Ольга Шахін здивована змінами, які відбулися в Ірпені за останні три роки. За її словами, місто стало яскравим прикладом того, як у рамках децентралізації можна за короткий час навести лад у кожному місті України.

“На ІІ Міжнародному дієвому жіночому форумі я познайомилась з надзвичайною жінкою Оленою Чернявською. Вона заступник міського голови міста Ірпінь. На Форумі усі слухали про місто Ірпінь із великим захопленням !!! За останніх три з половиною роки Ірпінь змінився до невпізнаваності. Місто розквітло, помолоділо. За цей час реалізовано понад 200 соціальних інфраструктурних проектів: з’явилися нові дороги, парки, дитячі садки, медичні заклади, спортивні об’єкти. Ірпінь став яскравим прикладом того, як у рамках децентралізації можна за короткий час навести лад у кожному місті України”, – зазначила Ольга Шахін. 

Ольга Шахін – радник міського голови Тернополя. Вона також громадська діячка та меценат, учасниця Ради Правління Всеукраїнського об’єднання малого та середнього бізнесу “Фортеця”, голова Тернопільської обласної громадської організації “Підприємці Галичини”, у серпні 2018 року очолила тернопільський офіс “Асоціації жінок України “Дія”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.