Проведена професійна орієнтація учнівської молоді Ірпеня в рамках проекту «Створюймо Україну. Створюймо світ»

«Створюймо Україну. Створюймо світ». Під таким закликом Арт-центр «IRPEN Art-School» перетворився на кілька годин у майданчик професійної орієнтації учнівської молоді Ірпеня. Організатори презентували освітні програми, що відкривають перспективи працевлаштування в Україні та Європейському Союзі.

Освіта, культура і мистецтво, вони взаємодіють. Це подія міжнародного значення і вона направлена на розкриття можливостей для молоді, – зазначила Євгенія Харгрі, яка є  арт- директором Irpen Art School.

Ірпінська молодь отримала запрошення здобути освіту у Словачинні в Університеті імені Констянтина Філософа у місті Нітра. Представник закладу Павло Вакуш сповістив, що навчання в університеті безкоштовне, але проводиться словацькою мовою. А ще приваблива перспектива – це працевлаштування у Євросоюзі та можливість подорожувати світом.

Світ треба створювати креативно, творчо і у тих індустріях, де ми є фахівцями, – заявляють організатори події.  Відкрити молоді такі можливості –  це мета проекту «Створюймо Україну. Створюймо світ»

Детальніше – в сюжеті.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.