Представники центру зайнятості Ірпеня провели профорієнтаційний захід для школярів

28 січня Ірпінським міським центром зайнятості організовано профорієнтаційний захід для учнівської молоді з метою ознайомити з усіма можливостями отримання профорієнтаційних послуг дистанційно. Про це повідомили на офіційній сторінці центру зайнятості.

Захід пройшов у стінах Університету державної фіскальної служби України.

Учням представили презентацію профорієнтаційної платформи “Моя професія: консультаційна мережа”. Фахівці Ірпінського міського центру зайнятості розповіли про оптимальні визначення при виборі майбутньої професії, а молодь з цікавістю, уважністю опановували такий великий світ професій, отримали поради як вибрати вірне професійне спрямування  із врахуванням ситуації на ринку праці.

В профорієнтаційному заході взяли участь представники кафедри товарознавства та техногенно-екологічної безпеки Навчально-наукового інституту інформаційних технологій, які провели майстер клас та презентацію професії “товарознавець та експертиза в митній справі” та окреслили переваги навчання за напрямом в інституті. Учні почули про умови вступу, навчання, познайомилися з оснащеними аудиторіями та лабораторіями.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.