“Правда Ірпеня” дякує колегам за підтримку у боротьбі проти блокування

Редакція “Правди Ірпеня” дякує членам Спілки журналістів Київщини, колективу інтернет-видання “Детектор медіа” та Інституту масової інформації за підтримку та суттєву допомогу у боротьбі проти блокування сайту. 

Саме завдяки активній підтримці колег-журналістів, медіа-юристів та широкого висвітлення факту блокування “Правди Ірпеня”, радакції сайту вдалося домогтися розблокування. Інтернет-провайдер “Бест” припинив блокувати “ПІ” одразу після того, як на цю тему написали на сторінці “Детектор медіа”, сайті Інституту масової інформації та були розіслані десятки звернень у різні інстанції від Спілки журналістів Київщини.

Нагадаємо, що сайт  кілька місяців був заблокований інтернет-провайдером “Бест”, власником якого є Олексій Зіневич. Тільки користувачі “Бесту”, маючи доступ до усіх сайтів не могли користуватися одним – “Правда Ірпеня”. Розпочалася атака на сайт після оприлюднення на ньому серії викривальних матеріалів щодо причетності Зіневича до дерибану земель та незаконної вирубки у Лісовій Бучі.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.