Працівники Мунварти витягнули фуру, яка застрягла на ґрунтовій дорозі (відео)

Минулого тижня один із вантажних транспортних засобів, що прямував до гуманітарного хабу в Ірпені, застряг на ґрунтовій дорозі під час розвороту. Працівники КП «Муніципальна варта» Ірпеня допомогли витягнути фуру за допомогою аварійно-рятувального автомобіля Mercedes-Benz Unimo.

«За допомогою цього переданого повнопривідного позашляховика з потужною лебідкою вдалося без проблем витягнути фуру із вологої багнюки, і вона змогла продовжити свій шлях», — розповіли у Мунварті.

Нагадаємо, що у рамках партнерської програми з містом-побратимом Борна цю спеціальну аварійно-рятувальну машину передали в Ірпінь для Добровільного формування цивільного захисту Ірпінської громади, яке було утворено у вересні 2023 року та діє на базі Муніципальної варти.

 Аварійно-рятувальний позашляховик Mercedes-Benz Unimog зі спеціалізованим рятувальним обладнанням може пересуватись дорогами будь-якої категорії складності до місць надзвичайних ситуацій і виконання аварійно-рятувальних робіт при ДТП, розбирання наслідків завалів тощо. Він обладнаний 5кВт бензиновим генератором, потужною автоматичною та ручною переносною лебідками, стаціонарними та переносними засобами для освітлення місць подій в нічний час, пилою з дисковим кругом, потужним пневмоінструментом для розрізання металу та розширення/стягування конструкцій і елементів, пневматичним та механічним домкратами, універсальною рятувальною драбиною та великою кількістю різноманітного ручного інструменту.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.