Повноліття факультету податкової міліції НУДПСУ

Факультет податкової міліції Національного університету державної податкової служби України був заснований 30 травня 1997 року. Цього року святкують його повноліття.
На урочистий захід завітали засновники факультету, викладачі, адміністрація університету, представники міської влади та студенти. Відбулося святкове шикування, привітання та нагородження кращих курсантів та викладачів.

Після урочистого маршу всі бажаючі були запрошені до конференц-комплексу на захід під назвою “Як це було…”, де згадували заснування факультету та ділилися найяскравішими моментами за 18 років існування ФПМ!

Керуючий справами виконкому Максим Плешко щиро подякував студентам факультету податкової міліції за волонтерську діяльність у Штабі допомоги  АТО та нагородив найкращих почесними грамотами від Ірпінської міської ради.

Виступав ректор НУДПСУ Павло Пашко, який говорив про успіхи факультету, його традиції та про покликання бути захисником: «Завжди перемагає правда. Я бажаю вам всім стати справжніми захисниками правди. Ви обрали не професію, ви обрали спосіб життя. Прийшов час заснувати нову традицію: тепер щороку на День Ірпеня всі випускники будуть урочистим маршом проходити містом. Таким чином, відбуватиметься святкове прощання з місцем, де навчалися чотири роки».

Фотозвіт дивіться тут.

Повноліття факультету податкової міліції НУДПСУ

Повноліття факультету податкової міліції НУДПСУ

Bookmark the permalink.

Comments are closed.