Потрібна допомога у поширенні повідомлення

Друзі «Правді Ірпеня»! Хочу скористатись силою засобів масової інформації в Інтернеті, зокрема соціальних мереж, — прошу розповсюдити цю інформацію.

11 лютого 2016 р. близько 19:10 у м. Ірпінь на перетині вулиць Северинівська (колишня Жовтнева) та 9-та Лінія я отримав ножове поранення від трьох чоловіків , які в агресивній формі хотіли мені довести, що на пішохідному переході в них перевага у русі.

В них нічого не вийшло, крім поранення мене в руку. Але шви накладено, кримінальну справу порушено. Вони будуть знайдені. І я прошу допомогти мені в цьому. Свідком був Сергій, який все зафільмував, у т.ч. номер і марку авто. Він залишив номер свого мобільного телефону, але інші свідки його записали з помилкою. То ж ми не можемо до Сергія додзвонитись.

Тому й прошу розповсюдити даний допис. Можливо, він потрапить на очі Сергія чи інших свідків пригоди, які проїжджали поряд і мають запис з реєстратора.

Хочу наголосити, що пішохідний перехід біля школи й у вечірній час використовують діти, які відвідують тренування і гуртки. Навіть без цього факту питання є принципове. Наперед дякую.

Олена Лугова, за матеріалами Інтернету

Bookmark the permalink.

Comments are closed.