Поліція заарештувала групу злочинців, які катували та грабували мешканців Київщини

Правоохоронці Київщини викрили та заарештували групу злочинців. Озброєнні розбійники вдиралися вночі до приватних будинків, зв’язували та катували господарів, вимагаючи гроші. Зокрема, однією з їхніх жертв став 70-річний ірпінець. Про це інформує відділ комунікації поліції Київської області.

У квітні, озброєні сокирою зловмисники проникли до помешкання ірпінця, погрожували його вбити. Потім жорстоко побили, провели обшук, забрали гроші та втекли. Напередодні вони також побили й пограбували подружжя у селищі Красилівка Броварського району.

«Організатор групи — 29-річний житель столиці, який перебував у розшуку за бандитизм та угон транспорту. Розбійні напади він скоював разом із двома поплічниками», — розповіли в поліції.

Правоохоронці заарештували двох учасників угрупування у Хмельницькій області саме під час їхньої підготовки до чергового злочину. Третьому зловмиснику оголошено про підозру, наразі він перебуває за кордоном.  Усім фігурантам справи загрожує до 15 років позбавлення волі.

«Ми звертаємося до усіх громадян, не чекайте, коли до вас додому можуть прийти крадії, розбійники або грабіжники, дбайте про свою безпеку встановлюйте грати на вікнах і, за можливості, систему відеонагляду», — наголосили в поліції.

Нагадаємо, 6 травня поліція Київщини провела посилені безпекові заходи в Ірпені. За один день вдалося виявити багато злочинів та правопорушень. Зокрема, було відкрито п’ять кримінальних проваджень щодо незаконного обігу наркотичних речовин.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.