Плешко: немає кастингів і процедур, щоб потрапити в “Нові обличчя”

Потрібно робити все найкраще і викладатися на максимум. За цим принципом відбувається і прихід нових людей в команду, її розширення. Немає кастингів і процедур, щоб потрапити в “Нові обличчя”. У цьому переконаний очільник партії “Нові обличчя” у Гостомелі Максим Плешко.

“Якщо ти хочеш бути з “Новими обличчями”, просто роби щось із нами. Або сам ініціюй, а ми допоможемо. Просто змінюй світ навколо. А в ході роботи все стане ясно само собою. Немає кастингів і процедур, щоб потрапити в “Нові обличчя”. Ми просто разом змінюємо світ, утворюючи одне ціле − команду в ході роботи. Або ні. Ось і вся процедура”, – розповів Плешко.

Читайте також:  Максим Плешко: потрібно перенести “ірпінське диво” в Гостомель

За його словами, таку команду свого часу створив екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк. “Є інша складова інакшості Ірпеня, окрім ідеології робити все найкраще. Це мир у домі, в команді. Ті чи інші наші рішення хтось збоку може критикувати, не погоджуватися, і це нормально. Навіть можуть скандали роздмухуватися, але це все лише ззовні. В домі-команді тих, хто керує Ірпенем − мир і єдність протягом останніх чотирьох років. І це помітно в усьому. В роботі, святкуванні та, особливо, у складні моменти, коли нас атакували потужні зовнішні сили”, – зазначив Максим Плешко.

Читайте також: Що зроблено в Ірпені за останні три роки?

Bookmark the permalink.

Comments are closed.