Платформа «Свій дім» збирає історії людей, які втратили свої оселі через війну

Платформа «Свій дім» збирає історії українців, які втратили своє житло через війну. Ініціатори проєкту створюють базу пошкоджених та знищених об’єктів, щоб привернути до них увагу держави, благодійників і міжнародних організацій.

Свої історії проєкту «Свій дім» розповіли вже понад 300 мешканців великих та маленьких населених пунктів України. Серед них — історія мешканки Ірпеня Анни Дзери. Багатоповерхівка на вулиці Троїцькій в Ірпені, у якій мешкала пані Анна разом зі своєю сім’єю, вигоріла вщент.

«13 березня отримали від сусідки фото, на якому побачили, що наш дім у вогні. Вже після звільнення Ірпеня, чоловік поїхав туди з надією, що хоч щось залишилося у квартирі. Але на жаль….Він надіслав мені смс із жахливими світлинами і написав: «Тільки не плач», – розповіла Анна платформі «Свій дім».

Детальніше історію Анни Дзери можна прочитати ТУТ. А поділитися власною історією можна заповнивши форму за посиланням.

Нагадаємо, Фонд відновлення Ірпеня розповідає історії зруйнованих будинків в місті, щоб залучити допомогу на їхню відбудову. Зокрема, нещодавно вони опублікували відеоісторію знищеної оселі родини Вовк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.