План розміщення індустріальних парків на Київщині

Стратегія розвитку промислового потенціалу Київської області передбачає створення індустріальних парків, у яких можна розмістити промислові об’єкти, що базуються зараз у столиці. Вчора перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Лев Парцхаладзе представив план перспективних територій для створення таких парків.

Снимок-экрана-2015-07-02-в-13.22.49

Як бачимо, вже відібрали 16 земельних ділянок різної площі – від 15 до 110 гектарів. Їх загальна площа – 600 гектарів. Це лише перший етап, робота з пошуку і вибору відповідних ділянок ще триває.

«У Києві 5 тисяч гектарів промислових територій, з яких можна перенести виробництва в регіон. Ми плануємо в найближчі 3-5 років перенести в Київську область хоча б 20% з них. Це будуть тисячі нових робочих місць і надходжень до бюджету,» – говорить заступник губернатора. Він звертається до всіх зацікавлених з пропозицією: «Я запрошую всіх бажаючих відкривати нові підприємства і переносити вже діючі в Київську область.

Наші переваги:

– Низька орендна плата за землю та приміщення;

– Наявність кваліфікованої і недорогої робочої сили;

– Близькість до міст-супутників і зручні транспортні розв’язки;

– Наявність необхідних комунікацій;

– Моя особиста гарантія прозорості взаємодії з дозвільними та контролюючими органами.

Ми готові розглядати запити від підприємств».

Направляйте інформацію в Департамент економічного розвитку і торгівлі Київобладміністрації, вказуючи орієнтовну площу необхідної земельної ділянки та необхідні для розміщення виробничих потужностей комунікації. Пишіть на [email protected] або телефонуйте за телефоном (044) 286 8155.

Якщо хтось має конкретні пропозиції, надсилайте на особисту пошту Льва Парцхаладзе – [email protected]

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.