Із відомими митцями за чашкою кави

4 липня о 16.00 в Історико-краєзнавчому музеї відбудеться літнє засідання Київської літературної студії «Письменник в інтернет-просторі».

У програмі – презентації нових книжок.

Відкриває вечір презентація нової книги керівника студії та адміністратора сайту, члена Національної Спілки Письменників України, кореспондента газети «Дзеркало Тижня» Наталі Вареник «Синдром енергодефіциту – битва за майбутнє». Анотацію до книжки написав відомий парапсихолог і вчений Олександр Панасенко. Наталя Вареник і раніше була відома читачеві, як автор цікавих творів у прозі, жанр яких одні називають “фантастикою”, інші “містикою”, а сама авторка знайшла їм більш точне визначення – “магічний реалізм”. Повість “Синдром енергодефіциту – битва за майбутнє” – перший великий твір авторки в цьому жанрі. У неї органічно включені унікальні розробки відомих вчених, езотериків, біоенергетиків. Особливо приємно те, що практично всі рецепти виживання в умовах енергодефіциту, як явища нашого сьогодення і майбутнього, автор книги перевірила на собі і детально описала їх дію. До книги увійшли методики захисту організму від негативу, очищення людини і його довкілля, вплив молитов і обрядів на енергію людей, таємниці генетики і родової енергії, проблеми реінкарнації, моделі кристалічного і фотонного майбутнього, а головне – унікальні рецепти, здатні не тільки впоратися з синдромом енергодефіциту, а й підняти на ноги людини в будь-якій критичній ситуації.

НА ПРЕЗЕНТАЦІЇ МОЖНА ПРИДБАТИ КНИГИ АВТОРІВ!

Юлія Бережко-Камінська – мешканка Приірпіння, Головний редактор міської газети Ірпеня, член Конгресу Літераторів України, журналіст і поетеса, автор багатьох книг. Презентує книгу «Так хочеться жити!».

Володимир Ільїн – член Національної Спілки Письменників України, поет. Презентує книгу «Знахідка Есха». Це маленька повість у листах та віршах авторів, віршах Ігоря Юркова, Умберто Саба і Миколи Воробйова.

Володимир Гутковський – член Національної Спілки Письменників України, поет, критик, автор багатьох книг. Презентує 2 книги: «Записки цієї людини» і «Життя розраховане з запасом».

Олег Федоров – видавець, поет.

Місце проведення: Ірпінь, вул. Шевченка, 4, Історико-краєзнавчий музей.

Вхід вільний!

Подари книгу_2013

Bookmark the permalink.

Comments are closed.