Під час обшуків поліція мене побила, довідка про побої – доказ у справі, – Юлія Главацька

Під час несанкціонованих обшуків у Коцюбинському 13 травня цього року поліція нанесла тілесні пошкодження керівнику селищної ради Юлії Главацькій. Про це заявляє постраждала.
«Співробітники поліції без пояснень схопили мене, проти моєї волі зачинили та утримували у приміщенні селищної ради. Крім морального і психологічного тиску, поліціянти ще й вирішили зайнятися рукоприкладством. За зачиненими дверима мене били. Довідка про побої наразі є доказом у кримінальній справі. Після подій 13 травня мені довелося проходити лікування, в обласній лікарні я провела 11 днів. Зараз почуваюся вже трохи краще», – прокоментувала в.о. Коцюбинського селищного голови Юлія Главацька.

13235849_1103496606378148_213938861_n
Як відомо, 13 травня цього року правоохоронці схопили керівника селища Юлію Главацьку і зачинили у приміщенні селищної ради. Тим часом поліція провела несанкціоновані обшуки у неї вдома, після чого з квартири зникли особисті речі: техніка, одяг, взуття тощо.
Ірпінський міський голова Володимир Карплюк під час прес-конференції в інформагенції «Інтерфакс» заявив, що у Коцюбинському відбувається політичний тиск і залякування депутатів партії «Нові обличчя». Координує процес нардеп Ольга Червакова, вона лобіює у Верховній Раді інтереси столичних забудовників, які зацікавлені землями Біличанського лісу.
За фактами зловживань у Коцюбинському будуть проведені розслідування. Керівник Нацполіції Хатія Деканоїдзе обіцяла взяти цей процес під особистий контроль.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.