Піар під час пандемії: Федорук піариться на горі жителів Бучі

Мер Бучі Анатолій Федорук за кошти платників податків піарить Громадську організацію “Я-БУЧАНЕЦЬ”. Саме до цієї організації він звернувся для того, щоб “організувати волонтерських рух під час пандемії коронавірусу”.

Справа і тому, що 21 березня на офіційній сторінці Бучанської міської ради з’явився пост про допомогу від громади малозабезпеченим під час пандемії коронавірусу. І допомагає в сьому міській владі ГО “Я-БУЧАНЕЦЬ”.

Жителі міста незадоволені такими діями місцевої влади і виступають проти піару Громадської організації за кошти платників податків.

“29 березня міський голова заявив, що звернувся саме до ГО “Я-БУЧАНЕЦЬ” для координації зусиль по запобіганню розповсюдження короновірусу. “Це дурня та тупа несенітниця. По всій країні штаби допомоги, координації та контролю по протидії COVID-19 створюють при органі місцевого самоврядування..А у Бучі Громадська організація – координатор..за гроші платників податків. Все добре. Навіть дуже добре. Але чому за кошти платників податків місцева влада піарить ГО “Я-БУЧАНЕЦЬ”? Придивіться на фото, що на пакунках від БМР 21 березня 2020 року”, – написав у соцмережі житель Бучі Сергій Василишин.

Він вважає, що такий піар спрямований на майбутню співпрацію ГО з місцевою владою на виборах, які планують провести восени цього року. “Почалася “брудна” передвиборча компанія. Партії уже не котируються.Відповідно до змін виборчого законодавства місцеві вибори пройдуть по мажоритарці..і партійні списки уже ні до чого. А ось Громадська організація місцевим керманичам знадобиться. Я як ПЛАТНИК ПОДАТКІВ категорично проти піару “громадської організації” за мій рахунок”, – заявив Сергій Василишин.

У свою чергу житель Бучі Іван Окоєв зазначив, що всі члени Громадської організації “Я-БУЧАНЕЦЬ” є представниками місцевої влади.

“Замість того, щоб розгорнути оперативний штаб протидії при міській раді, громаді підсовують сумнозвітну організацію”, – додав Окоєв.

Нагадаємо, днями у Бучі виявили перший випадок захворювання на коронавірус. Громадянин був направлений сімейним лікарем в багатопрофільний стаціонар Ірпінської ЦМЛ, оглянутий інфекціоністом. Вирішили питання переводу пацієнта в опорну лікарню м.Біла Церква.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.