У Бучі зафіксували перший випадок захворювання на коронавірус

У Бучі зафіксовано перший випадок захворювання на коронавірус. Про це повідомив головний лікар Ірпінської центральної міської лікарні Антон Довгопол.

“На жаль, невтішна новина. Зафіксовано ще один випадок захворювання в регіоні у жителя м.Буча. Громадянин був направлений сімейним лікарем в багатопрофільний стаціонар Ірпінської ЦМЛ, оглянутий інфекціоністом.Були відпрацьовані алгоритми ДОЗ і внутрішні інструкції закладу. Передано інформацію ЦПМСД м.Буча”, – розповів Довгопол.

Також лікар повідомив, що вирішили питання переводу пацієнта в опорну лікарню м.Біла Церква та визначили контактних осіб. Наразі проводиться часткова дезінфекція відділення, планується заключна.

Нагадаємо, за минулу добу в Ірпені встановлено ще 3 підозри на COVID-19. Таким чином, загалом в Ірпінському регіоні 16 випадків, з яких: 3 – підтвердженних; 3 – негативних; 10 – ще на діагностиці.

Першою захворіла вагітна мешканка Ірпеня, яка наразі перебуває у Білій Церкві. Днями вона народила хлопчика. За словами Маркушина, стан мами задовільний, симптомів вірусу все менше. Стан дитини теж задовільний.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!Facebook

Bookmark the permalink.

Comments are closed.