Петро Щербина розповів, хто працював над фільмом «Форпост Ірпінь»

24 березня, напередодні річниці звільнення Ірпеня від російських окупантів, вийшов фільм «Форпост Ірпінь». Продюсер та керівник авторської групи, автор книги «Битва за Ірпінь» Петро Щербина розповів, як створювався фільм та подякував усім, хто над ним працював.

«Саме героїчному подвигу Ірпінської Тероборони, ЗСУ, лікарям та волонтерам присвячений фільм “Форпост Ірпінь”, створений нами на основі моєї книги “Битва за Ірпінь”, який я раджу подивитися кожному. Фільм побудований на основі реальних подій та на відеоматеріалах, знятих безпосередніми учасниками. Головна присвята фільму – загиблим захисникам Ірпеня», — зазначив він.

Озвучив фільм відомий український рок-музикант, лідер гурту «Друга Ріка» Валерій Харчишин.

Працювала над фільмом професійна команда режисерів, звукорежисерів, відеоінженерів.

«Дякую своїй неймовірній команді, яка працювала над фільмом: Людмила Лозова, Кирило Сміян, Володимир Пономаренко, Сергій Ворушило, Віталій Ігнатуша, Володимир Гризлов, Ольга Гущина. Дякую кожному моєму другу, хто відгукнувся та надав відео для створення фільму «Форпост Ірпінь»», — подякував причетним до створення фільму Петро Щербина.

Окремо автор подякував тим, хто підтримав створення фільму «Форпост Ірпінь»: «Дякую моїм друзям Володимиру Карплюку та Володимиру Співаку, адже саме товариство “Відважних” підтримало створення фільму. Володимир Карплюк свого часу створив команду, яка не лише відродила, а й змогла захистити місто-Герой Ірпінь. І дякую моєму другу, Ірпінському міському голові Олександру Маркушину за те, що він зробив все можливе для створення тероборони, взаємодії із ЗСУ та оборони міста-Героя Ірпінь».

Нагадаємо, фільм можна подивитися на САЙТІ та на YouTube

Bookmark the permalink.

Comments are closed.