Перший етап стрільб розпочато

Стартували змагання із стрільби з лука. Only 1 – формат динамічного і адреналінового змагання по традиційній стрільби з лука, що містить стрільбу як індивідуальну , так і командну на швидкість, час і тактику.

стрельба

Сьогодні розпочався 1 етап змагань – особиста першість, де кожен працює на власний результат.

Усі учасники діляться на групи, де змагаються один з одним. За перемогу стрілець отримує 2 бали, за нічию – 1 бал, поразка – 0 балів. З групи буде визначено лише 2 найкращих результати. Вихідці з таких груп потраплять у фінал, що відбудеться вже у темну пору для з нічних дисциплін.

цель

10 липня відбудеться другий етап змагань – командні. До команди входить троє стільців. Формування такої команди відбувається за особистим бажанням учасників. Команда, що набере найбільшу кількість балів стане переможцем. Так як і в особистій першості: за перемогу – 2 бали, нічию – 1 бал, 0 балів – поразка.

казанок

Змагання проходять у дружній, майже сімейній обстановці та супроводжуються куштуванням запашної польової кухні. Переможці обох етапів нагороджуватимуться почесними кубками та, звичайно, гучними оваціями командних побратимів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.