Павло Омельчук: у парламенті повинен бути Володимир Карплюк

Голова ГО “Волонтерська рада” у м. Ірпінь Павло Омельчук розповів, що лідер партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк – це єдина людина, котру ми бачимо, яка може і повинна представляти інтереси громадян у парламенті.

“Ми не можемо залишатися осторонь подій, які відбуваються в країні і в нашому рідному Ірпені. Ми тут живемо, тут зростають наші діти, живуть рідні  і друзі. Ми не знаємо жодного міста в Україні, яке так швидко розквітло. Аналізуючи список кандидатів у депутати до Верховної ради України по 95 виборчому округу, то у багатьох виникають запитання: хто ці кандидати, а що вже зробили і можуть зробити для нашої громади. На нашу думку, достойною людиною з цього списку є Карплюк Володимир Андрійович”,- зазначив  Павло Омельчук .

Нагадаємо, що за результатами соціологічного дослідження, проведеного компанією “Социс”, за кандидата в народні депутати Володимира Карплюка готові віддати свій голос 43,9% виборців.

За час роботи Володимира Карплюка бюджет розвитку Ірпеня збільшився у 40 разів. Це дало можливість усього за кілька років реалізувати в Ірпені понад 200 соціальних проектів. Зокрема, у місті облаштовано 17 зелених зон; повністю оновлено та оснащено дитячу поліклініку, мамологічний центр, збудовано нові дитячі садки та відкрито ліцей ІЛІТ, а також реалізовано ще десятки проектів в освітній, комунальній та інших галузях.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.