Опоненти Карплюка знову чинять політичний тиск на нього через прокуратуру (відео)

Karpliuk3-1

Сьогодні лідер партії “Нові обличчя” та голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк прийшов до прокуратури, оскільки отримав інформацію, що опоненти замовили прокурорський тиск на нього після реєстрації мене кандидатом в депутати Ірпінської міськради.

“Сьогодні завітав особисто до прокуратури Ірпеня, оскільки отримав інформацію, що мої опоненти замовили прокурорський тиск на мене після реєстрації мене кандидатом в депутати Ірпінської міськради. Вони повернули на посаду прокурора Ірпеня раніше звільненого скандального прокурора Максима Роговенка, якого через любов до комерційної нерухомості називають в народі “Максим Ріелтор”. У прокуратурі Ірпеня був слідчий Ірпінської поліції пан Суботін, але ні він ні жоден співробітник прокуратури не здійснили жодної процесуальної дії: підозру мені не оголосили, повістку не вручили”, – розповів Карплюк.

Прокуратура намагається збити Карплюка з виборів

Сьогодні завітав особисто до прокуратури Ірпеня, оскільки отримав інформацію, що мої опоненти замовили прокурорський тиск на мене після реєстрації мене кандидатом в депутати Ірпінської міськради.Вони повернули на посаду прокурора Ірпеня раніше звільненого скандального прокурора Максима Роговенка, якого через любов до комерційної нерухомості називають в народі «Максим Ріелтор».У прокуратурі Ірпеня був слідчий Ірпінської поліції пан Суботін, але ні він ні жоден співробітник прокуратури не здійснили жодної процесуальної дії: підозру мені не оголосили, повістку не вручили. При цьому, прокурор Павлик закрився у своєму кабінеті і не відчиняв мені двері. Таке враження, що потрібно оголосити прокурорів у розшук.Щоб замовні прокурори не змогли розповідати про те, що я від них переховуюся, я приїхав ще й до поліції Ірпеня, де офіційно зареєстрував моє звернення. У документі я повідомив, що постійно проживаю за адресою реєстрації в місті Ірпінь, залишив свій телефон і щодня проводжу зустрічі у дворах міста.Окремо вибачаюся перед Ірпінською громадою, але мені довелося послати корумпованого прокурора подалі.

Gepostet von Володимир Карплюк am Mittwoch, 23. September 2020

За його словами, прокурор Павлик закрився у своєму кабінеті і не відчиняв двері. “Таке враження, що потрібно оголосити прокурорів у розшук. Щоб замовні прокурори не змогли розповідати про те, що я від них переховуюся, я приїхав ще й до поліції Ірпеня, де офіційно зареєстрував моє звернення. У документі я повідомив, що постійно проживаю за адресою реєстрації в місті Ірпінь, залишив свій телефон і щодня проводжу зустрічі у дворах міста. Окремо вибачаюся перед Ірпінською громадою, але мені довелося послати корумпованого прокурора подалі”, – додав Володимир Карплюк.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.