Екс-представниця штабу “Зе-команди”: я розчарована діями партії

119980123_2765574553721277_4417586204233625641_n

Екс-заступниця керівника штабу з організаційної та медійної роботи штабу партії “Слуга народу” Юлія Каро розповіла, що дуже розчарована діями обласного штабу партії. Також вона заявила, що ніколи б не працювала із Гостомельським селищном головою Юрієм Прилипком і його командою через постійні злочинні і корупційні дії.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у соцмеержі Фейсбук.

“Нам із обласного штабу надійшли вказівки включити до списку кандидатів у депутати шістьох людей. (Натомість тих, що вже були у команді). Спочатку ці прізвища ні про що мені не казали. Штутман, Сапоненко, Захарчишина, ще троє. Ми почали дізнаватися пр цих людей, розпитувати у місцевих жителів та у членів Зе-команди Гостомельської ОТГ. І – о, диво, вони виявилися тими людьми, із якими працювати було б за сором кожному! Більшість навіть виявили бажання забрати свої заяви, щоб не плямувати свою репутацію. Що ми виявили? Що Штутман, Захарчишина та Сапоненко працювали у ЖКГ із діючим мером Гостомеля Юрієм Прилипко. Про його репутацію і дії я знаю вже чимало. Я б з ним не працювала. Ніколи. Ця трійця вчиняла злочинні порушення, що підтверджували неодноразові перевірки та кримінальні впровадження. Ці персонажі славляться корупційними діями, і було вирішено відмовити обласному керівництву у прийняттв їх до списку наших кандидатів”, – розповіла Юлія Каро.

За її словами, після надсилання листа до обласного штабу, пані Юлію, керівника штабу видалили зі всіх партійних чатів. Натомість у ТВК зареєстрували зовсім інший список кандидатів.

“Я ненавиджу підступність! Та одна справа, коли підступно діють шахраї, і зовсім інша – коли її виявляє організація, що являлася (принаймні для мене) уособленням порядності та чистих ідеалів! Сказати, що я розчарована – не сказати нічого!”, – зазначила Юрія Каро.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.