Ольга Матюшина: “Я з‘їла 680 подарунків”

Коцюбинський селищний голова Ольга Матюшина заявила : “Я з’їла 680 подарунків”. Мова їде про зниклі новорічні подарунки для дітей соціальної категорії, на які депутати місцевої ради виділили кошти на одному з сесійних засідань.

Представники депутатського корпусу вбачають в діях Ольги Матюшиної покривання корупційних схем й привласнення коштів з місцевого бюджету собі.

“Питання про подарунки для соціальної категорії, які “не зрозуміло” де загубилися, Матюшина знаходить смішним. “Я з’їла 680 подарунків!!”, – гордо заявляє Матюшина. Тут два варіанти – або голова любить добре поїсти, або продовжує покривати корупційну схему, в результаті якої було списано дуже багато подарунків і, відповідно, виділених на них грошей з бюджету! Сміятися над сім’ями соціальних категорій і відбирати у них подарунки – це низько!” – розповів депутат Ірпінської міської ради Богдан Слюсаренко.

Як ми повідомляли, у Коцюбинському у 2016 році діти не отримали новорічних подарунків.  Те, що кошти на закупівлю подарунків було виділено насправді повідомляла депутат Коцюбинської селищної ради, голова бюджетної комісії Людмила Узерчук.   “Гроші було виділено на придбання 680 подарунків. Готувались списки, і на бюджетній комісії ми обговорювали ці списки”, – заявила Узерчук. 

З метою розібратись і зрозуміти, куди ж поділись кошти, виділені на їх закупівлю, депутат селищної ради Катерина Ющенко письмово звернулась до Ольги Матюшиної з проханням надати завірені копії списків дітей, які отримали довгоочікувані подарунки від Коцюбинської селищної ради з нагоди настання Нового 2017 року.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.