Ольга Червакова лобіює перенесення Лук’янівського СІЗО до Коцюбинського?

 Помічник-консультант Народного депутата України Ольги Червакової Наталія Коломієць публічно підтримує перенесення Київського слідчого ізолятора (Лук’янівського СІЗО) на територію Ірпінського виправного центру №132, який знаходиться в Коцюбинському. Про це вона заявила у Facebook.

16129694_1317439018317238_1251622260_o

16129617_1317439004983906_997178548_o

Місцеві депутати впевнені, що позиція пані Коломієць є офіційною позицією Ольги Червакової. Депутати Коцюбинської селищної ради від партії “Нові обличчя” вимагають від Коцюбинської селищного голови Ольги Матюшиної невідкладно провести громадські слухання з цього питання, а не нехтувати думкою громади. Необхідність проведення громадських слухань полягає в тому, що більшість жителів Коцюбинського виступають проти такого перенесення.

Коцюбинський селищний голова Ольга Матюшина не підтримала думку своєї ж громади і не виступила проти перенесення СІЗО до Коцюбинського. А помічник Ольги Червакової Наталія Коломієць, яка підтримує Ольгу Матюшину, взагалі підтримала Мін’юст, а не громаду.

Голова постійної комісії Київоблради з питань регламенту, депутатської діяльності, законності, правопорядку, взаємодії з правоохоронними органами та запобіганню корупції Роман Титикало підтримав громаду Коцюбинського та рекомендував голові Коцюбинської селищної ради Ользі Матюшиній провести громадські слухання щодо перенесення місця розташування Лук’янівського СІЗО до селища Коцюбинське у найкоротший термін. Та віз і нині там. На думку жителів Коцюбинського, підтримка перенесення СІЗО в Коцюбинське швидше за все зумовлена бажанням отримати квартири у багатоповерхівках, які планують збудувати на місці Лук’янівського СІЗО в Києві.

Нагадаємо, що одіозний народний депутат Ольга Червакова є фігурантом багатьох скандалів, зокрема, щодо перевиборів у селищі Коцюбинське. Вищий адміністративний суд України визнав постанову, автором якої є Ольга Червакова, антиконституційною. Рішення ВАСУ підтвердив і Верховний суд України.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.