Майданівець Козак Гаврилюк відмовився входити в одну групу з Черваковою

У Верховній Раді України створюють міжфракційне об’єднання “Київщина”. До нього увійдуть переважно ті депутати, кого обрали в мажоритарних округах області. 

Окрім депутатів-мажоритарників, до об’єднання увійдуть нардепи від БПП Марія Іонова та Ольга Червакова. В свою чергу, народний депутат Михайло Гаврилюк, якого обрали мешканці Приірпіння по 95 мажоритарному округу, відмовився увійти в МФО “Київщина”.

630_360_1448962819-7501

Депутат Коцюбинської селищної ради Катерина Ющенко переконана, що дане міжфракційне об’єднання має взяти на себе функцію депутатського контролю за бездіяльністю поліції та прокуратури в розслідуванні резонансних справ. “Є справи, які поліція та прокуратура намагається “похоронити”. Тому депутати від МФО “Київщина” повинні взяти на особистий контроль об’єктивне та неупереджене розслідування фальсифікації бюлетенів головою Коцюбинської ТВК Людмилою Демченко, підроблення рішення першої сесії Коцюбинським селищним головою Ольгою Матюшиною, масові вирубки Біличанського лісу Києво-Святошинським лісгоспом з боку Києва, порушення прав громади Коцюбинського у зв’язку з незаконним перенесенням Лук’янівського СІЗО без проведення громадських слухань. Депутати не повинні оминути питання незаконних дій Ольги Матюшиної по звільненню працівників селищної ради та виконкому, порушення трудового законодавства, викрадення Матюшиною особистого майна Петра Пушанка та побиття Матюшиною мікрофоном по голові депутата Людмили Узерчук”, – наголосила депутат Коцюбинської селищної ради Катерина Ющенко.
 
Bookmark the permalink.

Comments are closed.