Олена Циганенко: Володимир Карплюк подбає про розвиток культури по всій Україні

Директор Ірпінської міської бібліотеки Олена Циганенко переконана, що Володимир Карплюк зможе подбати про розвиток культури по всій Україні, так само добре, як і до цього часу дбав про Ірпінь.

“Я вже 35 років працюю директором бібліотеки і можу з впевненістю сказати, що останні 4 роки стали періодом її розквіту. За цей час зробили капітальний ремонт приміщення бібліотеки, оновили її сучасний дизайн, придбали нові меблі,  поповнили книжковий фонд новими книгами. Мені б дуже хотілось, щоб саме так дбали про розвиток культури по всій Україні. Тому я закликаю мешканців 95 округу підтримати на виборах Володимира Карплюка”,- розповідає Олена Циганенко.

Нагадаємо, що за результатами соціологічного дослідження, проведеного компанією “Социс”, за кандидата в народні депутати Володимира Карплюка готові віддати свій голос 43,9% виборців.

За час роботи Володимира Карплюка бюджет розвитку Ірпеня збільшився у 40 разів. Це дало можливість усього за кілька років реалізувати в Ірпені понад 200 соціальних проектів. Зокрема, у місті облаштовано 17 зелених зон; повністю оновлено та оснащено дитячу поліклініку, мамологічний центр, збудовано нові дитячі садки та відкрито ліцей ІЛІТ, а також реалізовано ще десятки проектів в освітній, комунальній та інших галузях.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.