Олександру Пономарьову присвоїли звання “Почесний громадянин міста Бучі”

Сьогодні на сесії Бучанської міської ради відомому українському співаку, телеведучому, члену журі шоу “Голос країни” Олександру Пономарьову було присвоєно звання “Почесний громадянин міста Бучі”. Як відомо, Олександр Пономарьов є обличчям рекламної кампанії ЖК “Центральний” в Ірпені, обравши слоганом кампанії “Зранку до ночі працюють тут робочі”, акцентуючи на якісному спорудженні ЖК “Центральний”.

Фото взяте з сайту 04597.com.ua

Зірка, чий голос щодня звучить в ефірі майже усіх радіостанцій у виконанні Гімну України, у Бучі зокрема та й у всьому Приірпінні загалом не вперше. Ірпінці добре пам’ятають його сольний концерт, коли у 2016 році відзначали День міста – виступ Пономарьова зібрав на щойно відкритій Центральній площі небувалу кількість шанувальників.

“Зранку до ночі працюють тут робочі”, – говорячи про активне відродження Ірпеня, жартома перефразовує слова власної пісні Олександр, на власні очі переконавшись, що місто змінюється на очах, і головне, що ці зміни надихають.

Саме слоган “Зранку до ночі працюють тут робочі” став основою рекламної кампанії житлового комплексу “Центральний”, що споруджується біля парку Центральний в Ірпені. При цьому сам Олександр Пономарьов став обличчям рекламної кампанії ЖК “Центральний”.

ЖК “Центральний” складається з восьми будинків по вулиці Університетська в Ірпені. Кожен з них виконаний за індивідуальним проектом і відрізняється один від одного. Разом вони утворюють архітектурну групу, об’єднану двором і зонами відпочинку. Комплекс впритул прилягає до парку Центральний. На території комплексу 2 парковки: надземна на 200 місць і підземна на 212 автомобілів.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.