Бібліотекарі Київщини святкуватимуть професійне свято в Ірпені

26 вересня в місті Ірпені відбудуться обласні урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. До нас завітають понад 70 керівників бібліотечних закладів Київщини. Про це повідомила начальник відділу культури, національностей та релігій ІМР Євгенія Антонюк.

“Можу з впевненістю сказати, що наше місто невипадково обрали для цього заходу. Центральна міська бібліотека Ірпеня – гордість серед подібних закладів Київщини. Тут не тільки сучасний ремонт і нові меблі, протипожежна сигналізація і щорічне суттєве поповнення книжкового фонду, інтернет-цент та безкоштовний WI-FI. Отже, маємо досвід, яким із гордістю за своє місто та з великим задоволенням поділимось з колегами з усієї Київщини, – розповіла Антонюк.

Міська бібліотека Ірпеня стала справжнім мистецьким центром з надзвичайно насиченою програмою, де проходять презентації книг, виставки, творчі зустрічі, тренінги, майстер-класи та багато іншого. Бібліотека вже створює електронний каталог. В недалеких планах – запровадження електронного читацького квитка. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.