Олександр Маркушин: у цьому році ми зробили все, що планували

Фото 04597

Перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин у коментарі 04597 розповів про досягнення у 2019 році.  За його словами, всі проекти, які були в планах вдалось втілити в життя.

“Безумовно,  2019 рік був щедрим на здобутки. Нам вистачило сил і ми зробили все, що планували. Зокрема, йдеться про пріоритетні напрями: дошкільна освіта та покращення життя містян”, – зазначив Маркушин.

Щодо здобутків перший заступник міського голови розповів, що у 2019 році було проведено утеплення двох шкіл,а також збудовано сучасну їдальну у школі № 2. Спільними зусиллями було відремонтовано 3 спортзали ірпінських шкіл – у школі №17, №3 та спортзал за програмою “Реал Мадрид” у школі № 2.

За словами Олександра Маркушина ще одне важливе досягнення за рік – це будівництво нової частини набережної. І недарма. Такого об’єкта немає в жодному місті України. Вона вражає не лише своїми розмірами, а й сучасністю. Тепер нова набережна стала ще одним улюбленим місцем відпочинку усіх ірпінчан. Тут можна гуляти, кататися на велосипедах, скейтах і просто насолоджуватися краєвидом.

Безсумнівно, велика робота була проведенна по вулиці Пушкінській. Її повністю оновили. Проклали новий водогін і перепідключили до нього абонентів. Зробили дощову каналізацію, замінили дорожнє покриття та облаштували тротуари.Також замінили старе освітлення на LED-ліхтарі та впорядкували 5 місць для зупинок.

“Також, велику увагу у 2019 році приділяли ремонту прибудинкових територій. Адже в Україні цим майже ніхто не займається, в той час як в Ірпені в старих житлових районах здійснено ремонти пандусів, капітальний ремонт даху та замінено вікна у під’їздах. За його словами, у цьому році оновили 14 прибудинкових територій”,- наголосив Олександр Маркушин.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.