Маркушин оголосив плани міської влади на наступний рік

Перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин у коментарі 04597 розповів про плани на наступний рік. За його словами, адміністрація міста поставила перед собою багато завдань.

Щодо завдань на 2020 рік, то в Ірпені планується здача двох садочків: на вулиці Курортній (до травня місяця) та у Стоянці (до 1 червня). 

“У нас 2020 рік попереду. Перед нами багато завдань. Маємо працювати плідно і на благо людей, – каже Маркушин. Плануємо почати будівництво медичного центру та станції очищення води на вулиці Чехова. Продовжимо будувати нові дороги та змінювати освітлення на LED, яке допоможе скоротити витрати в 2-3 рази”.

Окрім того, на 2020 рік заплановано збудувати новий корпус школи № 1 зі спортзалом. Відповідно до проекту, це буде 3-поверховий корпус на 27 класів. Новий корпус має вміщувати 870 школярів. На у міському бюджеті вже закладено 80 мільйонів гривень. 

“Ми плануємо до 1 вересня 2020 року ввести корпус в експлуатацію. Сподіваємось, нам це вдасться”,- додав Маркушин.

З приводу балотування у мери Олександр Маркушин зазначив, що все залежить від підтримки партії. “Якщо партія “Нові обличчя” мене підтримає, то буду балотуватися. Час покаже”, – підсумував він.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.