Олександр Маркушин розповів про хід капітального ремонту дороги та мосту на Гостомельському шосе

На Гостомельському шосе активно продовжується капітальний ремонт дороги та мосту. Всі роботи виконуються за графіком. Про це за підсумками наради з представниками комунальних та інших служб розповів Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

«Надзвичайно важливо, щоб усі роботи йшли за графіком, тому, разом з представниками дорожньо-будівельної компанії «Автомагістраль», Департаменту регіонального розвитку Київської ОДА, ДТЕК, КП «Ірпіньжитлоінвестбуд», «Управління благоустрою міста», КП «Ірпіньводоканал», УЖКГ «Ірпінь» ми вирішили усі проблемні питання, які виникли на сьогодні та синхронізували роботу усіх служб. На сьогодні зауважень до підрядника технагляд не зафіксував. Роботи тривають за графіком», — зазначив Олександр Маркушин.

Він повідомив, що наразі триває заміна усіх мереж водопостачання. Додатково демонтують 6 електроопор з перепідключенням користувачів. Усі старі кабелі замінять на нові. Також вирішили питання щодо облаштування заїзду до багатоквартирних будинків по вулиці Северинівській 152 А, 152 Б — щоб мешканцям було зручно потрапляти у двори доведеться занизити тротуар.

Нагадаємо, реконструкція цього відрізку дороги разом із мостом – частина проєкту відбудови приватного сектору на вулицях Багірова і Гостомельському шосе. Тут зроблять нову розв’язку, тротуари, велодоріжки та освітлення. У листопаді планують здати міст і відкрити його для проїзду.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.