Олександр Коваленко: побільше таких людей у парламенті, як Володимир Карплюк

Завідувач Ірпінського мамологічного центру Олександр Коваленко вважає, що якби у Верховній Раді України було б більше таких менеджерів і комунікаційних людей, як Володимир Карплюк, наша країна набагато швидше стала б цивілізованою європейською країною.

“Я лікар з багаторічним досвідом. Я займаюсь патологіями молочної залози протягом 22 років. Коли я переїхав до Ірпеня з Севастополя, я звернувся до мера, тоді ще Володимира Карплюка, і запропонував йому відкрити мамологічний центр. Я був дуже здивований, що керівник міста після проведеного аналізу погодився і швидкими темпами був організований такий центр. Якщо всі депутати у Верховній Раді України будуть такими менеджерами, комунікаційними керівниками як Володимир Андрійович Карплюк, то наша країна набагато швидше стане цивілізованою європейською країною. Я і моя сім’я без роздумів прийняли рішення підтримати Володимира Андрійовича у намаганні стати народним депутатом. Я закликаю Вас також підтримати Карплюка”, – розповів Олександр Коваленко.

Нагадаємо, що за результатами соціологічного дослідження, проведеного компанією “Социс”, за кандидата в народні депутати Володимира Карплюка готові віддати свій голос 43,9% виборців.

За час роботи Володимира Карплюка бюджет розвитку Ірпеня збільшився у 40 разів. Це дало можливість усього за кілька років реалізувати в Ірпені понад 200 соціальних проектів. Зокрема, у місті облаштовано 17 зелених зон; повністю оновлено та оснащено дитячу поліклініку, мамологічний центр, збудовано нові дитячі садки та відкрито ліцей ІЛІТ, а також реалізовано ще десятки проектів в освітній, комунальній та інших галузях.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.