Олег Свінціцький: Карплюк – це людина слова

Голова Ради ветеранів, інвалідів, учасників війни з міста Вишневе Олег Свінціцький розповів, що лідер партії “Нові обличчя” Володимир Карплюк є людиною слова і достойний бути обраний до Верховної Ради України по 95 округу.

“У травні я відвідав місто Ірпінь і не впізнав його. Там, де раніше були чагарники і кущі, сьогодні красиві і зелені парки. Я знав, що мером Ірпеня був Володимир Карплюк. За той час, коли він керував містом, воно й стало таким невпізнанним. Коли я дізнався, що Володимир Карплюк в місті Вишневе робить реконструкцію озера, де раніше квакали жаби і було болото, то я переконався в тому, що це людина слова – сказав зробив. Я впевнений, що така людина достойна бути обраною до Верховної ради по 95 округу. Я за Володимира Карплюка!”, – зазначив Олег Свінціцький.

Нагадаємо, що за результатами соціологічного дослідження, проведеного компанією “Социс”, за кандидата в народні депутати Володимира Карплюка готові віддати свій голос 43,9% виборців.

За час роботи Володимира Карплюка бюджет розвитку Ірпеня збільшився у 40 разів. Це дало можливість усього за кілька років реалізувати в Ірпені понад 200 соціальних проектів. Зокрема, у місті облаштовано 17 зелених зон; повністю оновлено та оснащено дитячу поліклініку, мамологічний центр, збудовано нові дитячі садки та відкрито ліцей ІЛІТ, а також реалізовано ще десятки проектів в освітній, комунальній та інших галузях.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.