НУБіП України запрошує на навчання

Шановні абітурієнти та їх батьки! Сьогодні Ви стоїте перед вибором: який шлях обрати? Ви маєте різні мрії та уподобання, але у всіх у Вас одна спільна мета – здобути освіту, яка забезпечить Вам гідну оплату праці та улюблену роботу! Дуже складно зорієнтуватися у безлічі пропозицій навчальних закладів, проте, ми сподіваємося, що допоможемо Вам зробити правильний вибір.

Отже, не буде перебільшенням наголосити, що маркетолог – одна з найкращих сучасних спеціальностей! Спеціальність маркетолога входить у трійку найбільш затребуваних та найбільш високооплачуваних в Україні та світі.

«Маркетинг (marketing – англ.) – система управління виробничо-збутовою і торговою діяльністю підприємств, фірм, яка заснована на комплексному вивченні ринку та задоволенні потреб споживачів. Маркетолог уміє аргументовано та переконливо говорити, володіє сучасними методами збирання та обробки ринкової інформації. Професія маркетолога користується шаленим попитом на ринку праці та нале­жить до TOП-10 найбільш високоопла­чуваних в Україні та світі! У середньому маркетолог в Україні отримує зарплату від 15 тис. грн на місяць до рекордних 100 тис. грн і більше».

Де вчитися на маркетолога?

Як стати маркетологом? НУБіП України (Національний університет біоресурсів і природокористування) протягом останніх 16-ти років успішно здійснює підготовку фахівців з маркетингу.  НУБіП України увійшов до десятки кращих університетів країни за підсумками Консолідованого рейтингу ВНЗ України 2018 року та посів 6-е місце. Серед столичних ВНЗ університет посідає 3-е місце.

Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі НУБіП України здійснює сучасну практичну підготовку висококваліфікованих спеціалістів за спеціальністю «Маркетинг» на денній та заочній формах навчання. Випускники кафедри можуть продовжити навчання в аспірантурі, докторантурі та Європейських університетах.

Підготовка магістрів проводиться за чотирма магістерськими програмами:

  • «Маркетинг і комерційна діяльність»;
  • «Рекламний менеджмент»;
  • «Логістика»;
  • «Міжнародна торгівля».Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі НУБіП забезпечує привабливі умови вступу та багато переваг абітурієнтам-2018:
    • місця державного замовлення;
    • цікавий навчальний план, інтенсивне навантаження, інтелектуальнета мотивуюче середовище, що здатні задовольнити запити найвимогливіших слухачів;
    • навчання у найкращих викладачів з практичним та міжнародним досвідом (92% викладачів кафедри мають науковий ступінь, – це 3 доктори та 8 кандидатів економічних наук);
    • проходження практики у провідних вітчизняних та іноземних компаніях;
    • поліпшення рівня володіння англійською мовою;
    • атмосферне студмістечко, унікальний ботанічний сад, кав’ярні, доступ до Wi-Fi;
    • віртуальне середовище з навчальними матеріалами усіх предметів;
    • участь у міжнародних проектах (в т.ч., навчання, стажування та гостьові подорожі);
    • екскурсії на провідні підприємства;
    • постійні пропозиції від роботодавців щодо працевлаштування та багато інших переваг.

     

    Основні місця роботи, де можна працювати маркетологу після закінчення навчання: вітчизняні та міжнародні підприємства та установи всіх галузей і секторів економіки всіх організаційно-правових форм, усіх видів економічної та управлінської діяльності.
     
    Випускник може працювати:

    приватним підприємцем; комерційним директором; президентом, віце-президентом, директором, начальником служби маркетингу, збуту, реклами; маркетологом; арт-директором; керівником з логістики; менеджером із маркетингових досліджень; бренд-менеджером; маркетинговим аналітиком; event-менеджером; PR-менеджером; Інтернет-маркетологом; іміджмейкером; копірайтером; менеджером із реклами; менеджером із питань комерційної діяльності та управління; медіапланером; консультантом з маркетингу суб’єктів господарювання,  органів державного управління і місцевого самоврядування; бізнес-консультантом; а також викладачем університетів, інших ВНЗ, коледжів та ліцеїв.

     

    Конкурентоспроможність на ринку праці, комунікабельність, високий професіоналізм – ці якості має успішний випускник-маркетолог НУБіП України!

    Також на Факультеті аграрного менеджменту НУБіП України забезпечується підготовка фахівців за спеціальністю „Менеджмент” на денній та заочній формах навчання, у магістратурі здійснюється підготовка менеджерів за спеціалізаціями «Менеджмент ЗЕД», «Менеджмент організацій», “Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами”, «Адміністративний менеджмент». 

    Якщо Ви вагаєтеся, куди поступити на «Маркетинг», якщо Ви мрієте про цікаву та високооплачувану роботу, якщо шукаєте можливості продемонструвати свій талант, креативність і реалізувати свої ідеї, тоді Вам просто необхідно звернути свою увагу на освітні програми Кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі НУБіП України!

    Для вступу необхідні такі предмети:

    • українська мова,
    • математика
    • іноземна мова або географія.

    Ми зацікавлені в особистісному зростанні та розвитку своїх студентів, а тому відкриті для новацій, роблячи процес навчання цікавим та простим. Відкрийте нову сторінку свого життя саме у нас і Ви ніколи про це не пожалкуєте!

     

    Адреса кафедри: 

    03041, Київ – 41, вул. Героїв Оборони, 11, навчальний корпус №10, кімната №401.

    Тел.: (044) 527-80-04

    Сайт кафедри: https://nubip.edu.ua/node/1129

    Сторінка на FB: https://www.facebook.com/marketing.nules/

      

    Адреса факультету:
    03041, Київ – 41, вул. Героїв Оборони, 11, навчальний корпус №10,
    каб. 316:

    +38 044 527-80-81;

    каб. 410:

    +38 044 527-80-80

    Приймальна комісія: 
    03041, Київ – 41, вул. Генерала Родимцева, 19, навчальний корпус №1

    +38 044 527-83-08;

    +38 044 258-42-63
    [email protected]

Bookmark the permalink.

Comments are closed.