Новий погляд на рекламу в Ірпінському регіоні

Згідно статистики, наданої в останньому звіті gemiusAudience, у 2014 році аудиторія українського сегменту інтернету знову зросла і склала 18,8 млн. користувачів. Більше чверті цієї аудиторії – жителі міст із населенням менше 100 тис. Поговоримо про те, як сайт МІСТОІНФОРМ може допомогти бізнесу взаємодіяти з цією аудиторією і чому колишні методи пошуку клієнтів залишилися у минулому.

Чи ефективні паперові оголошення?

Паперові оголошення залишаються досить популярним методом реклами та інформування завдяки ілюзії низької вартості і широкого охоплення. Але чи можливо сьогодні окупити рекламну кампанію з паперових оголошень за підсумком? Адже, на перший погляд, немає нічого простішого, ніж роздрукувати оголошення і розклеїти їх.

LB6ZAqi-2cg

Ще недавно оголошення клеїли всюди – на стовпах, будівельних парканах, зупинках, переході, фасадах будівель і навіть дорожніх знаках. У такому місті, як Ірпінь або Буча, можна було легко розклеїти близько 2000 оголошень. Скільки дзвінків приносили ці оголошення – 20 чи 30? А скільки людей прийняли рішення про покупку вашого товару чи замовлення вашої послуги – 5 чи 3? І не більше, оскільки на місці ваших розклеєних оголошень вже завтра можуть бути наклеєні нові. Таким чином від 100% людей, які взаємодіяли з вашою пропозицією, ви отримували всього 0,3% цільових клієнтів.

Зараз ситуація докорінно змінилася. В Ірпені та Бучі почали ефективну боротьбу з несанкціонованим розклеюванням паперової реклами. Міста визначили для цивілізованого розклеювання оголошень спеціальні стенди. Це стало хорошим і правильним кроком, але боляче вдарило по ефективності паперової реклами.

Разом із цим аудиторія інтернету відчула приріст. Розміщуючи інформацію про себе на такому сайті, як МІСТОІНФОРМ, ви можете бути впевнені, що ваша пропозиція дійде до конкретного відвідувача з уже сформованою потребою. Вам залишиться тільки затримати його увагу повнотою інформації і хорошою репутацією. Ефективність реклами в інтернеті сьогодні вже в рази вище, ніж від паперових оголошень в їх кращі часи, і досягає часом 3% від числа тих, хто ознайомився з пропозицією.

Білборди: так чи ні?

Рекламні щити при дорозі відмінно працюють і чудово поєднуються з альтернативними методами реклами. Білборди знайомлять з інформацією 24 години на добу і сім днів на тиждень і ефективно просувають товари та послуги. При цьому у білбордів є кілька суттєвих недоліків. Перший – локальне розміщення, яке не дозволяє широко охопити аудиторію. Цей недолік можна усунути, розмістивши 3-5 білбордів у різних місцях. Другий – мала кількість розміщеної інформації. Всі об’єкти на білборді повинні бути великими, щоб їх встигли побачити не тільки пішоходи, а й водії. І третій, напевно, найголовніший, – ціна.

ETYsl2RbFrg

Вартість рекламної кампанії з 5 білбордів в Ірпені або Бучі обійдеться приблизно в 15-16 тис. грн. Це відразу робить рекламну кампанію майже неможливою для малого бізнесу.

МІСТОІНФОРМ пропонує відмінне рішення не тільки для великого бізнесу, але насамперед для малого. Розміщення інформації може обходитися вам від 2 грн. на місяць, а розміщення банера для цільової аудиторії обійдеться всього від 100 грн. у місяць. При цьому ви отримуєте не тільки можливість розмістити свою пропозицію, але і можливість отримувати запити прямо з вашого запису, розміститися на карті і почати формувати свою репутацію. Якщо ваш бізнес в Ірпені або Бучі, то клієнти можуть дещо розчаруватися не знайшовши вас в каталозі МІСТОІНФОРМ.

Що за МІСТОІНФОРМ?

Для підприємця МІСТОІНФОРМ – це інструмент, який дозволяє швидко, гнучко і недорого інформувати клієнта про свої пропозиції. Розміщуючи запис про свій об’єкт, ви даєте клієнту можливість знайти вас саме тоді, коли йому потрібно і саме в тому місті, де йому потрібно.

Для відвідувача МІСТОІНФОРМ – це сервіс для пошуку товарів та послуг в містах Ірпінь і Буча. МІСТОІНФОРМ підкаже, де знайти поліклініку, нотаріуса, салон краси, новобудови, школи та садки, СТО, ветеринарну клініку, кафе або ресторан, няню або адвоката, стадіон або парк, взуття та одяг і та ін.

Ви можете ознайомитися з концепцією сайту подивившись коротке відео:

Реклама вартістю в чашку кави

Під час додавання запису (публікації) на сайт МІСТОІНФОРМ (http://www.mistoinform.com.ua) ви зможете самостійно і без всяких нав’язувань вибирати: задіяти вам платні поля (рядки) анкети, які саме і чи задіяти взагалі. Ціну кожного поля видно під час заповнення і це ціна за один місяць розміщення. Наприклад, задіявши поля “Логотип” і “На карті”, ви отримуєте відмінну можливість знайти вас (ваш бізнес) всього за 35 грн на місяць. Ви можете відразу оплатити обрані опції карткою, пізніше через платіжний термінал або виставити собі рахунок на email.

МІСТОІНФОРМ пропонує розмістити запис (публікацію) із необхідними вам полями строком на один місяць абсолютно БЕЗКОШТОВНО. Вартість подальшого розміщення ви можете вирахувати, підсумувавши вартість задіяних полів у безкоштовному запису. Інформацію про вартість полів ви можете знайти як в самій анкеті при розміщенні, так і на вкладці «Реклама на сайті».

Основним завданням і метою сайту МІСТОІНФОРМ є підвищення зростання ваших продажів, залучення уваги до вашого бізнесу і пошук для вас нових клієнтів з уже сформованим попитом. Керуючись цією метою, МІСТОІНФОРМ намагається максимально збільшити вашу прибутковість при мінімальних інвестиціях в рекламу, ефективно залучаючи і фокусуючи зростаючу інтернет-аудиторію.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.