“Нові обличчя” закликають до чесних виборів у Коцюбинському

На останньому з’їзді Ірпінська міська партійна організація «Нові обличчя» підтримала звернення до усіх учасників виборчого процесу у селищі Коцюбинському. Закликають не допустити фальсифікацій, підкупу виборців та інших порушень українського законодавства.

18RIAN_02517871.HR.ru_4307
«Ми закликаємо усіх учасників дотримуватися чесного, вільного, прозорого виборчого процесу. Зокрема, звертаємося до кандидатів від інших політичних партій, самовисуванців, Центральної виборчої комісії, Коцюбинської селищної виборчої комісії, органів державної влади, судів, підприємств, установ і організацій, їх керівників, інших посадових і службових осіб з пропозицією разом не допустити незаконне втручання у виборчий процес. «Нові обличчя» хочуть чесних, відкритих виборів», – прокоментував керівник секретаріату партії «Нові обличчя» Юрій Денисенко.
Позачергові вибори депутатів Коцюбинської селищної ради заплановані на 17 липня цього року. З неофіційних джерел стало відомо, що деякі особи готують фальсифікації на виборах. Нагадаємо, що під час виборів селищного голови Коцюбинського минулої осені на камеру було зафіксовано, як наближені до Ольги Матюшиної люди винесли за межі виборчої дільниці скриньку з бюлетенями. Пізніше її повернули, і за результатами підрахунку бюлетенів селищним головою стала Ольга Матюшина. Ці факти досі не розслідувані.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.